Jakie Karty Sim Do Huawei P9 Lite

Jakie Karty Sim Do Huawei P9 Lite

Hledáte způsob, jak vložit SIM kartu practise telefonu Huawei P20 Lite. Opravdu musíte změnit SIM nebo jste změnili operátora, ale také jste ztratili SIM. Five tomto článku uvidíte způsob, jak otevřít zásuvku na SIM karty Huawei P20 Lite a následně, jakým směrem vložit SIM kartu. Následně zjistíme, jaký je způsob aktivace vaší SIM karty. Pak uvidíte, jaký je způsob vymazání zámku vaší SIM karty. Nakonec zjistíme, jaký je způsob vyjmutí SIM karty ze smartphonu se systémem Android.

insert-sim-card-Huawei-p20-lite

Jak otevřít zásuvku na SIM karty Huawei P20 Lite?

Chcete-li otevřít přihrádku, kde je SIM karta normálně, potřebujete pouze pozoun nebo nástroje pro vysunutí poskytnuté při nákupu vašeho Huawei P20 Calorie-free. Na jedné straně telefonu s Androidem najdete malou krabičku, vedle které budete mít malou díru. Do tohoto otvoru budete muset vložit kancelářskou sponku a dostatečně zatlačit. Zásuvka na SIM a SD otevřít. Opatrně vytáhněte zásuvku ze slotu.

otevřete prostor pro SIM kartu pro telefon Android

Jak vložit SIM kartu na Huawei P20 Lite?

Ve skutečnosti není vždy snadné pochopit, kterým směrem SIM kartu umístit a na které místo. Jakmile otevřete tento slot pro SIM a SD na Huawei P20 Low-cal, musíte SIM kartu vložit na správné místo. Zjistíme to která SIM karta odpovídá vašemu Huawei P20 Low-cal.

Co dělat, abyste vložili SIM kartu do Huawei P20 Calorie-free

Budete muset otevřít slot SIM, jak je podrobně uvedeno five předchozí kapitole. Čip SIM karty po zavření schránky musí přijít do kontaktu se smartphonem. Nejjednodušší je sledovat tvar místa věnovaného vašemu Nano-SIM nebo Micro-SIM .

jak vložit SIM kartu android telefon

Jak aktivovat SIM kartu ve vašem Huawei P20 Lite?

Když vložíte SIM kartu, telefon s Androidem obvykle automaticky rozpozná vložení nové SIM karty. Občas budete dotázáni PIN kód z nabídky. Pokud je tato karta nová Pin kód je 0000 , jinak bude kód 10, který jste definovali dříve.

Jaká jsou řešení five případě, že moje SIM karta není v telefonu Huawei P20 Lite rozpoznána?

  • Začněte tím, že uvidíte, že jste SIM kartu nainstalovali správným směrem
  • Poté restartujte Huawei P20 Lite

Pokud váš Huawei P20 Low-cal stále nerozpozná vaši SIM kartu, v tomto případě otevřete 5 nabídce nastavení vašeho Huawei P20 Lite. Poté si vyberte připojení nebo SIM karty a mobilní sítě Pak Správa SIM karty . Poté klikněte na SIM kartu a aktivujte ji kliknutím na přepínač.

Občas chcete aktivujte dual SIM na svém Huawei P20 Calorie-free, neváhejte si přečíst náš článek.

Jak vypnu zámek SIM karty?

Chcete-li odstranit zámek karty SIM, nemůže být nic jednoduššího:

  • Otevřete nabídku nastavení svého Huawei P20 Lite
  • Posuňte nabídku dolů
  • Vybrat Biometrické údaje a bezpečnost nebo Zabezpečení nebo Bezpečnost a důvěrnost
  • Pak dál Další nastavení zabezpečení
  • Poté si vyberte Nastavte zámek SIM nebo Šifrování a reference
  • Deaktivovat Zámek karty SIM

Jak vyjmout SIM kartu z Huawei P20 Light?

Chcete-li vyjmout SIM kartu, postupujte opačně. Pomocí nástroje pro vysunutí otevřete zásuvku, kde jsou umístěny karty SIM a SD. Vyměňte přihrádku ve stejném směru, jako když jste ji otevřeli.

Pokud plánujete deaktivovat SIM kartu bez jejího vyjmutí, přejděte na v nabídce nastavení vašeho Huawei P20 Low-cal. Poté klikněte na připojení nebo SIM karty a mobilní sítě , a pak Správa SIM karty . Poté kartu SIM deaktivujte a deaktivujte.

Pokud hledáte další informace o svém Huawei P20 Lite, zveme vás na přechod na další stránky kategorie: Huawei P20 Light.

Jakie Karty Sim Do Huawei P9 Lite

Posted by: kylewasuch.blogspot.com

Comments

Popular

Блогер Волошин : Блогер Волошин отбирает у девочки айфон.Неудавшийся пранкк ...

Car Lifts For 10' Ceilings : Best Two-Post Lift for Low Ceilings by BendPak

Нани Брегвадзе / Дискография Нани Брегвадзе




banner



Featured Post

How to Improve Your Self Esteem as a Woman

Image
How to Improve Your Self Esteem as a Woman Are you curious to know how to build confidence as a woman? Do you lack self-esteem and confidence as a lady? Mayhap in that location are things you want to do with your life but you lot lack the confidence to take action on your goals? Do you lot always feel shy, intimidated, afraid, and insecure? Do you wish you tin be more cocky-confident just like other confident people you know and admire? If this yous, then you've plant this just at the correct time. Here, nosotros'll share effective tips that would give you the conviction boost you need to beat cocky-incertitude and insecurity. Read on till the cease. How To Build Confidence Every bit A Woman